Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 15:00 hod.
kuchyňa do 15:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 15:00 hod.
17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 15:00 hod.
17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 15:00 hod.
17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 15:00 hod.
17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
12:00 - 17:00 hod.
kuchyňa do 16:00 hod.

NEDEĽA / DOMINGO
ZATVORENÉ / CERRADO






 

Rezervácie kontakt:

+421 911 756 058

+421 910 675 760

 

Samozrejme, stále je možné sa dovolať aj na osobných číslach

+421 908 132 426

+421 911 711 749

 

 

Prevádzka Casa Inka

Vysoká 35

811 06 Bratislava - Staré Mesto

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Chaufa de pollo (350g)
(čítajte: čaufa de pojo)
Peruánsko - čínske rizoto pripravené z jemne nakrájaných kúskov kuracích pŕs (100g), zmiešaných s ryžou, kúskami papriky, omelety, čínskej cibuľky, sójovými výhonkami, čínskou škoricou, sójovou omáčkou, zázvorom a sezamovým olejom. Podáva sa so šalátom „ensalada mixta“ s vinagretou. (3,6,7,9,10,11)
6,90 €

Pollo a la cerveza (350g)
(čítajte: pojo a la servesa)
Pečené kuracie stehná (180g) marinované na pive a v omáčke z cibule, papriky so slaninou a hrozienkami. Podáva sa s varenými zemiakmi a s bielou ryžou.
6,90 €

Tallarín al olivo con huevo frito (350g)
(čítajte: tajarin al olivo kon uevo frito)
Špagety zmiešané s lahodnou omáčkou z čiernych olív, mlieka, smotany, slaných keksov, tvarohu a parmezánu. Podáva sa s volským okom. (1,3,7)
6,90 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha (350g)
(čítajte: čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (150g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
7,90 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Pechuga a lo pobre (350g)
(čítajte: pečuga a lo pobre)
Kuracie prsia (120g) okorenené peruánskymi prísadami „ají panca“ pripravené na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“, vysmážaným banánom a s volským okom. (3,7,9,10)
7,90 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Chicharrón de chancho (350g)
(čítajte: čičaŕon de čančo)
Kúsky bravčového bôčika (150g) marinované niekoľko hodín, následne varené pomalým spôsobom a vysmážané. Podáva sa s pečenými zemiakmi a so šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru. (3,7,9,10)
7,90 €