Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

V UTOROK 21.8. 2018 BUDE NAŠA REŠTAURÁCIA PO CELÝ DEŇ ZATVORENÁ.

V STREDU 29.8. 2018 BUDE NAŠA REŠTAURÁCIA PO CELÝ DEŇ ZATVORENÁ.

Rezervácie na čísle 0911756054, 0911756058 (Jégeho 12-Ružinov)

Restaurante Peruano s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégeho 12, Bratislava, 0911 756058

Sídlo: Sv. Vincenta 2, Bratislava 821 03,

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Bratislava I,

Vložka číslo: 55202/B,

IČO: 44 477 031, DIČ: 2022705355, IČ DPH: SK2022705355

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Pollo a la plancha
(čítajte: Pojo a la planča )
Pollo a la plancha (čítajte: Pojo a la planča) Kurace prsia (120 g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom a bylinkovou omáčkou „chimichurri“.
5,50 €

POLIEVKA 250 ml
Podľa ponuky dňa.
v cene menu €

Tallarín a la huancaína con pollo 350 g
(čítajte: Tajarín a la guankaína con pollo)
Špagety s našou omáčkou huancaína (čítajte: guankaína - omáčka pripravená z hrudkového syra, žltých peruánskych papričiek, cibule a smotany. Podáva sa s kuracími prsiami (120 g) na platni. 1,3,7
5,50 €

Pescado en salsa de finas hierbas 350 g
(čítajte: Peskado en salsa de finas jerbas)
Vysmážaná morská ryba (120 g), poliata omáčkou zo smotany a rozmarínu, timiánu a estragónu. Podáva sa s varenými zemiakmi a s bielou ryžou. 4,7
5,50 €

Estofado de pavita 350 g
(čítajte: Peskado a la florentina)
Morčacie stehná (150 g) dusené na mrkve s hráškom a so zemiakmi. Podáva sa so šošovicovým prívarkom, kreolským šalátom z cibule, limetiek a koriandra a s bielou ryžou.
5,50 €

Pollo a la plancha 350 g
(čítajte: Pojo a la planča)
Kurace prsia (120 g) na platni. Podáva sa so šalátom a bylinkovou omáčkou „chimichurri“.
5,50 €

LEN V STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Bravčová krkovička (150 g) na platni. Podáva sa s ryžou,šalátom a „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov) a s červenou pikantnou peruánskou omáčkou (3,7)
6,00 €

LEN V PIATOK - Costillas al horno 350 g
(čítajte: Kostijas al orno)
Bravčové rebierka (250 g) pečené v rúre, marínované koreninami. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ - (vysmažené krúžky varených zemiakov). 3,7
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7