Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 15:00 hod.
kuchyňa do 14:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 16:30 hod.
kuchyňa do 16:00 hod.

NEDEĽA / DOMINGO
ZATVORENÉ / CERRADO






 

Rezervácie kontakt:

+421 911 756 058

 

Samozrejme, stále je možné sa dovolať aj na osobných číslach

+421 908 132 426

+421 911 711 749

 

Rolex Replica Watches

Prevádzka Casa Inka

Mýtna 34

811 07 Bratislava - Staré mesto

Prevádzkovateľ:

Caribe Partners s.r.o.

Malá Lúč 60, 930 03 Lúč na Ostrove

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 52130096, DIČ: 2120903972

Clone Watches

Najdite nas v SME

Denné Menu

Saltado de pechuga (350g)
(čítajte: saltado de pečuga)
Šťavnaté kúsky kuracieho mäsa (120g) zmiešané s osmaženou červenou cibuľou, paradajkami, koriandrom, troškou octu a sójovej omáčky. Spája peruánsku kuchyňu s čínskou. Podáva sa s ryžou a hranolkami. (6)
7,50 €

Seco de res con frijoles (350g)
(čítajte: seko de res kon fricholes)
Jemné kúsky hovädzieho mäsa (120g) pripravené pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke s červenou cibuľou, cesnakom a peruánskymi papričkami. Servíruje sa s fazuľovým prívarkom a bielou ryžou.
8,90 €

Risoto de quinua con plátano frito (350g)
(čítajte: risoto de kinua kon plátano frito)
Quinua, pseudoobilnina z Ánd známa z čias Inkov, neobsahuje lepok ani cholesterol je uvarená, ochutená peruánskymi papričkami, bielym vínom a parmezánom a zahustená smotanou. Podáva sa s vysmážaným banánom posypaný strúhaným syrom. (7)
7,50 €

ŠPECIALITA NA UTOROK: Chicharrón de chancho (350g)
(čítajte: čičaŕon de čančo)
Kúsky bravčového bôčika (150g) marinované niekoľko hodín, následne varené pomalým spôsobom a vysmážané. Podáva sa s bielou ryžou, so šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze stopkového zeleru a s pikantnou omáčkou. (3,6,7,9,10)
8,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Pollo a la cerveza (350g)
(čítajte: pojo a la servesa)
Pečené kuracie stehná (180g) marinované na pive a v omáčke z cibule, papriky so slaninou a hrozienkami. Podáva sa s varenými zemiakmi a s bielou ryžou.
7,50 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Tallarín en salsa de camarones (350g)
(čítajte: tajarin en salsa de kamarones)
Špagety s krevetami (100g) zmiešané so smotanou v chutnej omáčke zo „salsa madre“ pripravené z paradajok, cibule, cesnaku, zázvoru, zeleru a bieleho vína. Podávajú sa so strúhaným parmezánom. (1,2,7)
8,50 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Bistec a lo pobre (350g)
(čítajte: bistek a lo pobre)
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (100g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
8,90 €