Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

Rezervácie na čísle 0911756054, 0911756058 (Jégeho 12-Ružinov)

Restaurante Peruano s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégeho 12, Bratislava, 0911 756058

Sídlo: Sv. Vincenta 2, Bratislava 821 03,

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Bratislava I,

Vložka číslo: 55202/B,

IČO: 44 477 031, DIČ: 2022705355, IČ DPH: SK2022705355

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka v cene podľa dennej ponuky (250 ml)
Každý deň výber z dvoch polievok v cene menu a zo štyroch hlavných jedál
Kuracia polievka
Polievka podľa dennej ponuky

Tallarín al olivo con pollo a la plancha 350 g
(čítajte: Tajarín al olivo kon pojo a la planča)
Špagety zmiešané s lahodnou omáčkou z čiernych olív, mlieka, smotany, slaných keksov, tvarohu a parmezánu.Podáva sa s kuracími prsiami (120 g) na platni. 1,7
5,50 €

Pescado a lo ajo 350 g
(čítajte: Peskado a lo acho)
Vysmážaná morská ryba (120 g) v jemnej omáčke s cesnakom, bielym vínom a smotanou. Podáva sa s bielou ryžou a varenými zemiakmi. 1,4,7
5,50 €

Arroz tapado 350 g
(čítajte: Arros tapado)
Medzi dvoma vrstvami chutnej ryže nájdete plnku z mletého hovädzieho mäsa (100 g), ochutenú peruánskymi koreninami. Podáva sa s volským okom a vysmážanym banánom. 3
6,00 €

Pollo Chi Jan Kay 350 g
(čítajte: Pojo čijankaj)
Kuracie horné stehná (150 g) marinované vajíčkom a horčicou, obalené v peruánskej zemiakovej múčke, podávané v omáčke pripravenej z hnedého cukru, ustricovej omáčky, sójovej omáčky, koriandra a cesnaku. Servíruje sa s ryžou arroz chaufa - ochutenou na čínsky spôsob sójovou omáčkou, vajíčkom.
6.00 €

LEN V STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Bravčová krkovička (150 g) na platni. Podáva sa s ryžou,šalátom a „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov) a s červenou pikantnou peruánskou omáčkou (3,7)
6,00 €

LEN V PIATOK - Costillas al horno 350 g
(čítajte: Kostijas al orno)
Bravčové rebierka (250 g) pečené v rúre, marínované koreninami. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ - (vysmažené krúžky varených zemiakov). 3,7
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7