Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 15:00 hod.
kuchyňa do 15:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 15:00 a 17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 15:00 a 17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 15:00 a 17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 15:00 a 17:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 16:00 hod.
kuchyňa do 16:00 hod.

NEDEĽA / DOMINGO
ZATVORENÉ / CERRADO






 

Rezervácie kontakt:

+421 911 756 058

+421 910 675 760

 

Samozrejme, stále je možné sa dovolať aj na osobných číslach

+421 908 132 426

+421 911 711 749

 

 

Prevádzka Casa Inka

Vysoká 35

811 06 Bratislava - Staré Mesto

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

Swiss Replica Watches

Najdite nas v SME

Hlavné jedlá z darov mora

Ceviche de pescado 350 g
(čítajte: Seviče de peskado)
Ceviche je jedným z najreprezentatívnejších jedál z Peru, je to peruánske národné jedlo. Pripravuje sa z kúskov čerstvej surovej morskej tresky (120 g), marinovaných v omáčke z limetiek, peruánskych pikantných papričiek, soli, korenia a tošky smotany. Aromatizované je čerstvým nadrobno pokrájaným koriandrom a červenou cibuľou, pokrájanou na tenké prúžky. Podáva sa so sladkým zemiakom a kukuricou. 4,7
14,90 €

Risoto de quinua con salmón 350 g
(Rizoto de kínua kon salmon)
Losos (150 g) pripravený na platni, podáva sa rizotom z quinui. Quinua je rastlina z Ánd, známa z čias Inkov, pripravuje sa ako obilnina, je plná bielkovín, avšak neobsahuje lepok ani cholesterol. Quinua sa uvarí, ochutí sa cibuľou, peruánskymi papričkami ají panca, cesnakom a maslom, zahustí sa smotanou. Vôňu tomuto jedlu pridáva biele víno a parmezán. 4,7
15,90 €

Pescado a la plancha 350 g
(čítajte: Peskado a la planča)
Filé z morskej tresky na platni (150 g) marinovaej olivovým olejom a timiánom . Podáva sa s ryžou a so šalátom “ensalada de palta”, z čerstvej zeleniny: avokáda, hlávkového šalátu, uhorky, cvikle, paradajok a cibuľky. 4
10,80 €