Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

Rezervácie na čísle 0911756054, 0911756058 (Jégeho 12-Ružinov)

Restaurante Peruano s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégeho 12, Bratislava, 0911 756058

Sídlo: Sv. Vincenta 2, Bratislava 821 03,

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Bratislava I,

Vložka číslo: 55202/B,

IČO: 44 477 031, DIČ: 2022705355, IČ DPH: SK2022705355

 

Najdite nas v SME

Hlavné jedlá z darov mora

Arroz con mariscos 400g
(čítajte: aŕoz kon mariskos)
Peruánska paella – ryža s rozličnými darmi mora (150 g), pripravenými na bielom víne, ochutená peruánskymi koreninami a posypaná parmezánom. 1,2,4,7,14
11,00 €

Pescado a lo macho 350 g
(čítajte: Peskado a lo mačo)
Filé z morskej tresky na platni (120 g), poliate omáčkou z darov mora (120 g), ochutenou našou omáčkou "salsa madre" a zahustené smotanou, aromatizované koriandrom. Podáva sa s porciou varenej yuky (tapiok) a s bielou ryžou. 1,2,4,7,14
12,90 €

Risotto de quinua con salmon 350 g
(Rizoto de kínua kon salmon)
Losos (150 g) pripravený na platni, podáva sa rizotom z quinui. Quinua je rastlina z Ánd, známa z čias Inkov, pripravuje sa ako obilnina, je plná bielkovín, avšak neobsahuje lepok ani cholesterol. Quinua sa uvarí, ochutí sa cibuľou, peruánskymi papričkami ají panca, cesnakom a maslom, zahustí sa smotanou. Vôňu tomuto jedlu pridáva biele víno a parmezán. 4,7
12,00 €

Jalea Mixta 350 g
(čítajte: Chalea mixta)
Jedlo je pôvodom zo severného Peru, nájdete tu mix rozličných rýb a darov mora (120 g), marinovaných v špeciálnej omáčke, obalených múkou a vysmažených. Podáva sa s porciou smaženej yuky (tapiok) a s kreolskou omáčkou z cibule, pikantných papričiek a limety. 1,2,4,7,14
12,90 €

Sudado de pescado 350 g
(čítajte: Sudado de peskado)
Filé z morskej tresky (150 g), varené na vývare s bielym vínom, našej omáčke "salsa madre" z peruánskych papričiek ají panca, na cibuli a paradajkách krájaných na plátky. Aromatizované posekaným koriandrom. Podáva sa s porciou varenej yuky (tapiok) a s bielou ryžou. 4
9,00 €

Pescado a la plancha 350 g
(čítajte: Peskado a la planča)
Filé z morskej tresky na platni (150 g) marinovaej olivovým olejom a timiánom . Podáva sa s ryžou a so šalátom “ensalada de palta”, z čerstvej zeleniny: avokáda, hlávkového šalátu, uhorky, cvikle, paradajok a cibuľky. 4
9,90 €