Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Hlavné jedlá

Ají de gallina 400 g
(čítajte: Achí de gajina)
Chutná smotanová omáčka zo žltých pikantných papričiek, zmiešaná s kúskami vareného kuraťa (180 g). Omáčku servírujeme na varených zemiakoch, ozdobenú hlávkovým šalátom, olivami, vajíčkom a podávame s ryžou. 1,3, 7
8,90 €

Chaufa de Pollo 400 g
(Čaufa de pojo)
Peruánsko - čínske rizoto pripravené z jemne nakrájaných kúskov kuracích pŕs (120 g), zmiešaných vo wok panvici s ryžou, kúskami papriky, omelety, čínskej cibuľky, sójovými výhonkami, čínskou škoricou, sójovou omáčkou, zázvorom, olivovým a sezamovým olejom. 3, 6, 11
8,90 €

Pollo a la plancha 400 g
(čítajte: Pollo a la planča)
Kuracie prsia (150 g) na platni. Podáva sa s ryžou a so šalátom “ensalada de palta”, z čerstvej zeleniny, s avokádom, hlávkovým šalátom, uhorkou, cviklou, paradajkami, cibuľkou a s domácim dresingom Vinagreta.
9,50 €

Chicharrón de pollo 350 g
(čítajte: Čičaŕón de pojo)
Kúsky kuracích pŕs (150 g), marinovaných v špeciálnej omáčke, obalených v múke a vysmažených. Podáva sa s vysmaženou yukou (tapiokom) a s domácimi omáčkami huancaína, pikantnou a s našou tatárskou omáčkou. 1, 3, 7
8,20 €

Bistec a lo pobre 400 g
(čítajte: Bistek a lo pobre)
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (150 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. 3
11,90 €

Filete de lomo fino con risotto salsa verde 400 g
(čítajte: Filete de lomo fino con rizoto salsa verde)
Šťavnatý steak z hovädzej sviečkovej (150 g) na platni, podávaný s ryžou, zmiešanou so zelenou krémovou omáčkou zo špenátu, bazalky, pariky, kukurice, hrášku, mrkvy, koriandra, cesnaku a cibule, s troškou smotany a nastúhaného parmezánu. 1,3,7
12,00 €

Lomo saltado 400 g
(čítajte: Lomo saltado)
Kúsky hovädzieho mäsa (150 g), pokrájané na hranolčeky, flambo-vané, podávané s osmaženou červenou cibuľou a paradajkami krája-nými na lupene, zmiešané so sójovou omáčkou a octom. Aromatizo-vané čerstvým, pokrájaným koriandrom. Podáva sa s ryžou a hranolkami. Spája peruánsku kuchyňu s čínskou. 6
Hovädzia roštenka 9,90, Hovädzia sviečková 12,60 €

Filete de lomo fino con Risotto a la huancaína 400 g
(Filete de lomo fino con rizoto a la guacaína)
Šťavnatý steak z hovädzej sviečkovej (150 g) na platni, podávaný s ryžou, zmiešanou s omáčkou huancaína, pripravenou z hrudkového syra, žltých peruánskych papričiek, cibule, mlieka, keksov a cesnaku. 1,3, 7
12,20 €

Tacu tacu montado 400 g
(čítajte: Taku taku montado)
Kaša z fazule ochutenej peruánskymi papričkami, zmiešaná s ryžou, osmaženou na olivovom oleji. Podáva sa s hovädzou roštenkou pripravenou na platni. 150 g
9,90 €