Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 15:00 hod.
kuchyňa do 14:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 21:00 hod.
kuchyňa do 20:30 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 16:30 hod.
kuchyňa do 16:00 hod.

NEDEĽA / DOMINGO
ZATVORENÉ / CERRADO






 

Rezervácie kontakt:

+421 911 756 058

 

Samozrejme, stále je možné sa dovolať aj na osobných číslach

+421 908 132 426

+421 911 711 749

 

Rolex Replica Watches

Prevádzka Casa Inka

Jarabinková 6A

821 09 Bratislava - Ružinov

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

Clone Watches

Najdite nas v SME

Hlavné jedlá

Ají de gallina (350g)
(čítajte: achi de gajina)
Chutná smotanová omáčka zo žltých pikantných papričiek, zmiešaná s kúskami vareného kuraťa (150 g). Omáčku servírujeme na varených zemiakoch, ozdobenú olivami a vajíčkom. Podávame s ryžou. (1,3,7)
15,50 €

Tallarín verde con pollo (350g)
(čítajte: tajarin verde kon pojo)
Špagety uvarené al dente, zmiešané so zelenou krémovou omáčkou zo špenátu, bazalky, cesnaku, cibule a smotany, posypané nastrúhaným parmezánom. Servírujeme s kuracím rezňom (150 g) na platni. (1,7)
15,40 €

Pollo a la plancha (350g)
(čítajte: pojo a la planča)
Kuracie prsia (150 g) na platni. Podávame s ryžou a so šalátom “ensalada de palta”, z čerstvej zeleniny, s avokádom, ľadovým šalátom, uhorkou, paradajkami, červenou cibuľou a s domácim dresingom vinagreta. (3,7,9,10)
16,20 €

Chicharrón de pollo (350g)
(čítajte: čičaŕón de pojo)
Kúsky kuracích pŕs (150 g) marinovaných v špeciálnej omáčke z vajíčka, trochu sójovej omáčky, horčice, obalených v múke a vysmážaných. Podáva sa s vysmážanou yukou (tapiokom) a s domácimi omáčkami, pikantnou a tatárskou omáčkou. (1,3,7,10)
16,70 €

Bistec a lo pobre (350g)
(čítajte: bistek a lo pobre)
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (150 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
17,90 €

Lomo saltado (350g)
(čítajte: lomo saltado)
Kúsky hovädzieho mäsa (150 g), pokrájané na plátky a flambované, podáva sa s osmaženou červenou cibuľou a paradajkami nakrájanými na kúsky, zmiešané so sójovou omáčkou a octom. Podávame s ryžou a hranolkami posypané čerstvým pokrájaným koriandrom. Spája peruánsku kuchyňu s čínskou. (6)
17,40 €

Tallarín verde montado (350g)
(čítajte: tajarín verde montado)
Špagety uvarené al dente, zmiešané so zelenou krémovou omáčkou zo špenátu, bazalky, cesnaku, cibule a smotany, posypané nastrúhaným parmezánom. Servírujeme s hovädzím rezňom (150 g) na platni. (1,7)
16,20 €

Tacu tacu montado (350g)
(čítajte: taku taku montado)
Rozmixovaná farebná fazuľa ochutená peruánskymi papričkami zmiešaná s ryžou osmáženou na olivovom oleji. Podáva sa s hovädzou roštenkou na platni (150 g) a domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek a banánovými čipsami našej výroby. (9)
17,40 €