Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Vstup do priestorov reštaurácie je obmedzený na maximálne 6 osôb, ale nemôžete vo vnútri priestorov konzumovať, môžete si len jedlo a nápoje objednať a vziať si so sebou.

Ďakujeme za pochopenie.


Môžete si tiež objednať telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 910 675760

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

 

Prevádzka CASA INKA     

Jégého 12

821 08 Bratislava

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

www.moschinoonlineoutlet.com

Najdite nas v SME

Misy

Ronda criolla
(čítajte: ronda krioja)
Na tejto mise pre 2 osoby predstavujeme to najtypickejšie z ponuky z nášho hlavného mesta Lima: • Ají de gallina (čítajte: Achí de gajina) - Chutná smotanová omáčka so žltými peruánskymi papričkami, zmiešaná s kúsočkami vareného kuraťa (80 g). Omáčku servírujeme na varených zemiakoch. 1,3, 7 • Chicharrón (čítajte: Čičarón) - Kúsky bravčového mäsa (150 g), marinované niekoľko hodín, následne varené pomalým spôsobom a vysmažené. • Anticuchos de corazón (čítajte: Antikučos de korasón)- Kúsky hovädzieho srdca (100 g), (jedného z najjemnejších druhov mäsa), marinované peruánskymi koreninami a pripravené na platni. • Lomo saltado (čítajte: Lomo saltado)- Kúsky hovädzieho mäsa (80 g), krájané na hranolčeky, flambované, podávané s osmaženou červenou cibuľou a paradajkami, krájanými na lupene, zmiešané so sójovou omáčkou a octom. Aromatizované čerstvým nadrobno pokrájaným koriandrom. 6 • Biela ryža - pripravená tak, ako v Lime - na cesnaku.
20,00 €

Ronda marina
(čítajte: ronda marina )
Peru sa môže pochváliť širokou ponukou jedál z darov mora a to predstavujeme na tejto mise pre 2 osoby, kde naservírujeme: • Picante de mariscos (čítajte: Pikante de mariskos) - dary mora (80 g) pripravené s peruánskymi papričkami ají panca, smotanou, bielym vínom, bešamelom, parmezánom, hráškom a koriandrom. 1,2,4,7 • Chicharrón de pescado (čítajte: Čičarón de peskado) - kúsky ryby (80 g) obalené v múke a vysmažené. 1,4 • Ceviche de pescado (čítajte: Seviče de peskado) - Ceviche je peruánske národné jedlo. Pripravuje sa z kúskov čerstvej surovej morskej ryby (80 g), marinovaných v omáčke z limetiek, peruánskych pikantných papričiek, soli a korenia. Aromatizované je čerstvým nadrobno pokrájaným koriandrom a červenou cibuľou, pokrájanou na tenké prúžky. 4,7 • Arroz con mariscos (čítajte: Aroz kon mariskos) - Peruánska paella, rozličné dary mora (80 g), zmiešané s ryžou, ochutenou peruánskymi koreninami. 2,4 • Causa de camarones (čítajte: Kausa de kamarones)- pretlačené varené zemiaky ochutené s peruánskymi papričkami ají amarillo, limetkovou šťavou, soľou a čiernym korením, plnené varenými krevetami (80 g), pokrájaným avokádom a majonézou. Podáva sa ozdobené olivou a vareným vajíčkom. 2,3,7
25.00 €