Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

Rezervácie na čísle 0911756054, 0911756058 (Jégeho 12-Ružinov)

Restaurante Peruano s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégeho 12, Bratislava, 0911 756058

Sídlo: Sv. Vincenta 2, Bratislava 821 03,

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Bratislava I,

Vložka číslo: 55202/B,

IČO: 44 477 031, DIČ: 2022705355, IČ DPH: SK2022705355

 

Najdite nas v SME

Misy

Ronda marina pre 2 -3 osoby
(čítajte: Ronda marina - morské kolo)
Peru sa môže pochváliť širokou ponukou jedál z darov mora a to predstavujeme na tomto tanieri pre 2-3 osoby, kde naservírujeme: Picante de mariscos (čítajte: Pikante de mariskos) - dary mora (80 g) pripravené s peruánskymi papričkami ají panca, smotanou, bielym vínom, bešamelom, parmezánom, hráškom a koriandrom. 1,2,4,7 Chicharrón de pescado (čítajte: Čičarón de peskado) - kúsky ryby (80 g) obalené v múke a vysmažené. 1,4 Ceviche de pescado (čítajte: Seviče de peskado) - Ceviche je peruánske národné jedlo. Pripravuje sa z kúskov čerstvej surovej morskej ryby (80 g), marinovaných v omáčke z limetiek, peruánskych pikantných papričiek, soli, korenia a trošky smotany. Aromatizované je čerstvým nadrobno pokrájaným koriandrom a červenou cibuľou, pokrájanou na tenké prúžky. 4,7 Arroz con mariscos (čítajte: Aroz kon mariskos) - Peruánska paella, rozličné dary mora (80 g), zmiešané s ryžou, ochutenou peruánskymi koreninami. 2,4 Causa de camarones (čítajte: Kausa de kamarones)- pretlačené varené zemiaky ochutené s peruánskymi papričkami ají amarillo, limetkovou šťavou, soľou a čiernym korením, plnené varenými krevetami (80 g), pokrájaným avokádom a majonézou. Podáva sa ozdobené olivou a vareným vajíčkom. 2,3,7
25,00 €

Ronda criolla pre 2 - 3 osoby
(čítajte: Ronda krioja - kreolské kolo)
Na tomto tanieri pre 2-3 osoby predstavujeme to najtypickejšie z ponuky z nášho hlavného mesta Lima: Ají de gallina (čítajte: Achí de gajina) - Chutná smotanová omáčka so žltými peruánskymi papričkami, zmiešaná s kúsočkami vareného kuraťa (80 g). Omáčku servírujeme na varených zemiakoch. 1,3, 7 Chicharrón (čítajte: Čičarón) - Kúsky bravčového mäsa (150 g), marinované niekoľko hodín, následne varené pomalým spôsobom a vysmažené. Anticuchos de corazón (čítajte: Antikučos de korasón) - Kúsky hovädzieho srdca (100 g) marinované peruánskymi koreninami a pripravené na platni. Lomo saltado (čítajte: Lomo saltado)- Kúsky hovädzieho mäsa (80 g), krájané na hranolčeky, flambované, podávané s osmaženou červenou cibuľou a paradajkami, krájanými na lupene, zmiešané so sójovou omáčkou a octom. Aromatizované čerstvým nadrobno pokrájaným koriandrom. 6 Biela ryža - pripravená tak, ako v Lime - na cesnaku.
20,00 €