Anticuchos de corazón
350 g
(čítajte: antikučos de korason)
Kúsky hovädzieho srdca marinované peruánskymi koreninami, (jedného z najznámejších druhov mäsa). Robia sa na platni. Podávajú sa 3 špajdle so „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov), s domácimi omáčkami, štipľavá s peruánskymi papričkami a domácou tatárskou omáčkou. (3,6,9,10)
17,40 €
Anticuchos de pollo
(350g)
(čítajte: antikučos de pojo)
Kúsky mäsa marinované peruánskymi koreninami. Tie najtypickejšie sú pripravované z hovädzieho srdca, ale pripravujeme ich tiež z kuracích pŕs. Robia sa na platni. Podávajú sa 3 špajdle so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s našimi domácimi omáčkami – pikantnou, pripravená z papričiek ají panca a domácou tatárskou omáčkou. (3,6,9,10)
16,70 €
Chicharrón
350 g
(čítajte: čičaŕon)
Vysmážané marinované kúsky bravčového bôčiku (250 g). Podáva sa so „zlatými zemiakmi“, pikantnou omáčkou a kreolským šalátom z cibule, kukurice, papriky, limetky a koriandra. (1)
16,80 €
Seco de res con frijoles
400 g
(čítajte: seko de res kon fricholes)
Hovädzie mäso (150 g) pripravené pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s fazuľovým prívarkom a s bielou ryžou.
17,40 €