Anticuchos
350 g
(čítajte: antikučos)
Kúsky mäsa marinované peruánskymi koreninami. Tie najtypickejšie sú pripravované z hovädzieho srdca (jedného z najjemnejších druhov mäsa), ale pripravujeme ich tiež z kuracích pŕs. Robia sa na platni. Podávajú sa 3 špajdle so „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov), s domácimi omáčkami z dvoch druhov peruánskych papričiek huancaína 1, 3, 7, štipľavá s peruánskymi papričkami a domácou tatárskou omáčkou.
Hovädzie srdce (150g) 9,50 €, Kura (150g) 8,50 € €
Chicharrón
400 g
(čítajte: Čičarón)
Kúsky bravčového bôčiku (250 g), marinované niekoľko hodín, následne varené pomalým spôsobom a dosmažené vo vlastnom tuku. Podáva sa s pečivom, sladkým zemiakom a kreolským šalátom z cibule, pikantných papričiek, limety a koriandra. 1
9,50 €
Chuleta a la plancha
400 g
(Čuleta a la planča)
Bravčová krkovička (200 g) na platni. Podáva sa s ryžou, so „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov), so šalátom z čerstvej zeleniny a s pikantnou peruánskou omáčkou.
9,50 €
Seco de res con frejoles
400 g
(čítajte: seko de res kon frecholes)
Hovädzie mäso (150 g) pripravené pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s fazuľovým prívarkom a s bielou ryžou.
9,80 €