Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

 

OZNAM / AVISO !!!


V PIATOK 1. NOVEMBRA BUDE REŠTAURÁCIA 

ZATVORENÁ


ESTE VIERNES 1° DE NOVIEMBRE EL RESTAURANTE ESTARÁ

CERRADO

 

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje podľa otváracích hodín

Estimados amigos, el horario de atención del restaurante peruano Casa Inka es el siguiente


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          12:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        12:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

best replica watches

Najdite nas v SME

Špeciality

Anticuchos 350 g
(čítajte: antikučos)
Kúsky mäsa marinované peruánskymi koreninami. Tie najtypickejšie sú pripravované z hovädzieho srdca (jedného z najjemnejších druhov mäsa), ale pripravujeme ich tiež z kuracích pŕs. Robia sa na platni. Podávajú sa 3 špajdle so „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov), s domácimi omáčkami z dvoch druhov peruánskych papričiek huancaína 1, 3, 7, štipľavá s peruánskymi papričkami a domácou tatárskou omáčkou.
Hovädzie srdce (150g) 9,50 €, Kura (150g) 8,50 € €

Chicharrón 400 g
(čítajte: Čičarón)
Kúsky bravčového bôčiku (250 g), marinované niekoľko hodín, následne varené pomalým spôsobom a dosmažené vo vlastnom tuku. Podáva sa s pečivom, sladkým zemiakom a kreolským šalátom z cibule, pikantných papričiek, limety a koriandra. 1
9,50 €

Chuleta a la plancha 400 g
(Čuleta a la planča)
Bravčová krkovička (200 g) na platni. Podáva sa s ryžou, so „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov), so šalátom z čerstvej zeleniny a s pikantnou peruánskou omáčkou.
9,50 €

Seco de res con frejoles 400 g
(čítajte: seko de res kon frecholes)
Hovädzie mäso (150 g) pripravené pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s fazuľovým prívarkom a s bielou ryžou.
9,80 €